|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Admin_Coralia

Numarul mesajelor: 665 Data de inscriere: 01/01/1970 Varsta: 25 Localizare: BUCURESTI
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Lun 12 Dec - 0:26 | |
| Foarte frumoase unghiutele! Foarte frumoase picturile fetelor! Felicitari! |
|
 | |
claudela

Numarul mesajelor: 177 Data de inscriere: 26/12/2010 Varsta: 26 Localizare: Focsani
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Lun 12 Dec - 9:23 | |
| Multumim Coralia!
Fatjon, atunci cand iti alegi produsele de pe site-ul lor, in dreptul fiecarui produs ai toate instructiunile necesare. Le poti scoate la imprimanta! Spor! |
|
 | |
cristina d
Numarul mesajelor: 4 Data de inscriere: 07/12/2011 Localizare: Oradea
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Sam 17 Dec - 20:05 | |
| Vreau sa va intreb ceva pe fetele care le-au folosit deja: ard in lampa? Am eu o problema cu asta |
|
 | |
claudela

Numarul mesajelor: 177 Data de inscriere: 26/12/2010 Varsta: 26 Localizare: Focsani
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Sam 17 Dec - 20:55 | |
| Cristina, produsele GetNails nu ard in lampa... |
|
 | |
postelnicu
Numarul mesajelor: 18 Data de inscriere: 06/11/2011
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Sam 24 Dec - 14:38 | |
| buna!
care este diferenta intre gelurile easygo si studiopro?
|
|
 | |
claudela

| |
 | |
cristina d
Numarul mesajelor: 4 Data de inscriere: 07/12/2011 Localizare: Oradea
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Mier 4 Ian - 16:41 | |
| claudela, merci mult pentru raspuns, chiar daca a trecut 1 an de atunci  , cred ca o sa le incerc totusi... |
|
 | |
claudela

| Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Mier 4 Ian - 21:34 | |
| DAaaaaa...a trecut f muult de cand nu am mai vb.....  Eu iti recomad linia StudioPro, chiar daca nu e diferenta mare.... Spor in noul an! |
|
 | |
Zmiley
Numarul mesajelor: 26 Data de inscriere: 15/03/2012 Varsta: 22 Localizare: buzau
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Joi 5 Apr - 11:23 | |
| fetili, ieri am dat si eu comanda de cateva produse de la get nails in aceasta dimineata au si ajuns  . sunt mai incantata decat un copil ce primeste o jucarie noua.:D, nu le-am testat inca..sper ca macar dupa paste sa va pot spune cum mi se par. si nu in ultimul rand vreau sa MULTUMESC Tinei si echipei sale de la tiger! v-am pupat! PASTE FERICIIIIIT!!!! |
|
 | |
Admin_Coralia

Numarul mesajelor: 665 Data de inscriere: 01/01/1970 Varsta: 25 Localizare: BUCURESTI
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Joi 5 Apr - 15:14 | |
| Felicitari pentru noua achizitie! Sigur vei fi foarte multumita de produse :D |
|
 | |
Zmiley
Numarul mesajelor: 26 Data de inscriere: 15/03/2012 Varsta: 22 Localizare: buzau
 | |
 | |
madutza

Numarul mesajelor: 22 Data de inscriere: 28/01/2012 Varsta: 27 Localizare: bucuresti
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Lun 30 Apr - 23:26 | |
| fetele! vreau sa-mi fac si eu o comanda la get nails dar am si eu o intrebare; sa comand primer sau bonding gel sau amandoua?am inteles ca gama StudoPro este mai buna |
|
 | |
claudela

| Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Sam 12 Mai - 0:03 | |
| Madutza, mie imi place mai mult StudioPro, insa despre primer vs bonding gel, nu-ti pot spune prea multe eu...cel mai bine iti raspunde Tina...Spor! |
|
 | |
madutza

Numarul mesajelor: 22 Data de inscriere: 28/01/2012 Varsta: 27 Localizare: bucuresti
 | Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Ieri la 21:59 | |
| hei! au venit produsele comandate. am facut si primul set de unghiutze(ale mele bineinteles) sunt incantata de ele doar ca finnysh-ul nu l-am tinut in lampa decat 2 min si s-a sters tot cand l-am degresat si de nervi am folosit tot pe cel vechi, dupa m-am mai uitat inca o data pe instructiuni si am vazut ca se tine mai mult in lampa(bleaga mai sunt) pup si multumesc frumos. o sa pun si pozica cu unghiutzele |
|
 | |
madutza

| Subiect: Re: PRODUSE GET NAILS Ieri la 22:45 | |
| iata ce a iesit |
|
 | |
|