|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
blueyes

Numarul mesajelor: 159 Data de inscriere: 23/11/2010 Varsta: 23 Localizare: Timisoara
 | Subiect: Re: My working place! Lun 14 Mar - 0:00 | |
| | blueyes a scris: | | iulia_vero a scris: | Fetelor, am si eu o curiozitate: voi unde va tineti sclipiciurile si chestiutele de nail art? Eu le tin intr-o gentuta de manichiura dar o tot uit deschisa si intra praf, m-am saturat sa tot aspir pe acolo sau sa stau sa sterg fiecare cutiuta, plus ca gentuta o tin pe parchet.
Ma gandeam poate imi dati voi o idee, as vrea sa fie mai elegant si finut, dar nu prea am idei. |
eu am niste cosulete, ceva gen alea de baie, cu capac de ratan, le-am luat la set din dm, real ! sunt destul de practice, si le tin unulp este altul, deci nu ocupa f mult loc. O sa postez o poza |

sunt pe 3 dimensiuni, acesta este cel mediu, are capac si le poti aseza unele peste altele,in lipsa de spatiu |
|
 | |
Moderator_iulia_vero

Numarul mesajelor: 354 Data de inscriere: 10/12/2009 Varsta: 25
 | Subiect: Re: My working place! Lun 14 Mar - 0:04 | |
| Multu si eu ma gandeam la cutiute dar parca mi-as dori sa fie transparente parca. Asxa poate ne mai vin idei si furam una de la alta **************************************************************** Vero
|
|
 | |
Anushka

Numarul mesajelor: 187 Data de inscriere: 14/02/2010 Varsta: 23 Localizare: Zarnesti,Brasov
 | Subiect: Re: My working place! Lun 14 Mar - 1:02 | |
| Ce fain e cosuletul..tre sa-mi iau si eu asa ceva ca eu am niste rafturi in spatele meu..si acolo le tin,dar se pune atat de mult praf... din real zici ca le-ai luat Blue.eyes? |
|
 | |
blueyes

Numarul mesajelor: 159 Data de inscriere: 23/11/2010 Varsta: 23 Localizare: Timisoara
 | Subiect: Re: My working place! Lun 14 Mar - 14:58 | |
| da, dar gasesti mai multe modele si la jisk, tot in real... sunt pe 3 dimensiuni, si au costat 34 de lei la reducere |
|
 | |
claudela

Numarul mesajelor: 177 Data de inscriere: 26/12/2010 Varsta: 26 Localizare: Focsani
 | Subiect: Re: My working place! Lun 14 Mar - 15:37 | |
| Fetelor, aveti niste "locusoare" absolut superbe! Sa fiti sanatoase si sa lucrati cu spor! Eu nici nu visez la asa ceva deocamdata!  Abia am facut ochi in meseria asta!  Va pup! |
|
 | |
Beky

Numarul mesajelor: 512 Data de inscriere: 09/06/2009 Varsta: 22 Localizare: Brasov
 | Subiect: Re: My working place! Lun 14 Mar - 21:05 | |
| Eu asa mi le tin :   |
|
 | |
aurita87

Numarul mesajelor: 282 Data de inscriere: 16/10/2009 Varsta: 24 Localizare: BUCURESTI
 | Subiect: Re: My working place! Mar 15 Mar - 11:04 | |
| biroul alb e proaspat, aseara mi-a venit, inca nu am lucrat la el, de cand suspinam dupa el :X eu lucrez la cel alb( ca sunt shefa:: ) si la cel din stanga sor'mea si logodnicul :D  |
|
 | |
aurita87

Numarul mesajelor: 282 Data de inscriere: 16/10/2009 Varsta: 24 Localizare: BUCURESTI
 | Subiect: Re: My working place! Mar 15 Mar - 11:06 | |
| mai trebuie sa-mi ajunga lampa de masa   |
|
 | |
Beky

Numarul mesajelor: 512 Data de inscriere: 09/06/2009 Varsta: 22 Localizare: Brasov
 | Subiect: Re: My working place! Joi 23 Feb - 9:48 | |
| Bate vantul prin topicul asta  , nu mai posteaza nimeni? Am vazut ca sunt multe utilizatoare noi |
|
 | |
Beky

| Subiect: Re: My working place! Joi 23 Feb - 10:01 | |
|
Tina, au trecut 2 ani de cand ni le-ai promis moama, ce repede trece timpul !!! |
|
 | |
maggix

Numarul mesajelor: 167 Data de inscriere: 05/08/2011 Varsta: 24 Localizare: bucuresti
 | Subiect: Re: My working place! Joi 23 Feb - 11:11 | |
| |
|
 | |
Anda luz

Numarul mesajelor: 80 Data de inscriere: 17/05/2011 Varsta: 23 Localizare: Focsani
 | Subiect: Re: My working place! Vin 24 Feb - 23:49 | |
| ce frumos locusor maggix !!!! si ce raft super, este ideal :X |
|
 | |
Anda luz

Numarul mesajelor: 80 Data de inscriere: 17/05/2011 Varsta: 23 Localizare: Focsani
 | Subiect: Re: My working place! Sam 25 Feb - 0:12 | |
| si eu am omis acest post. acesta este locul meu de lucru, dar sper ca il voi schimba curand, pe ceva mai spatios, si mai 'util" sau mai bine zis utilat.  |
|
 | |
Beky

| Subiect: Re: My working place! Sam 25 Feb - 10:55 | |
| maggix imi place locusorul tau, personalizat  Anda luz este super practica masa ta. Si eu tot asa vreau sa imi iau un birou cu suport pt lampi pt a evita aglomerarea. Este acasa la tine sau ? |
|
 | |
maggix

Numarul mesajelor: 167 Data de inscriere: 05/08/2011 Varsta: 24 Localizare: bucuresti
 | Subiect: Re: My working place! Sam 25 Feb - 11:13 | |
| Vaaaaai Anda cat spatiu ai  ....super tare, si eu imi doresc mai mult spatiu dar in balconasul meu mai mult de atat nu se poate..E foarte tare masa ta de lucru, insa cred ca e destul de stresant praful pe culoarea aia asa inchisa  ( la mine din punctul asta de vedere e super, ca nu prea se vede si imi pot permite sa il sterg doar seara dupa ce termin :D) |
|
 | |
Anda luz

| Subiect: Re: My working place! Joi 1 Mar - 0:11 | |
| spatiul este la salon,masa este f lunga, cat pt 2 locuri de lucru, era deja acolo. lampile leam fixat eu, defapt nu eu personal, ci tatal meu. a facut niste cadre metalice si lea prins de masa. acum am mai schimbat cate ceva pe acolo, mai am niste rafturi de produse, dar tot nu sunt incantata. in ceea ce priveste praful, da! se vede imediat, il sterg de cateva ori pe zi, ma ajuta aspiratorul, dar tot se face mult. sper sa va arat in curand alt spatiu. visez, :D pupici |
|
 | |
|