| | Ultimele achizitii pentru unghiute! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
valma

Numarul mesajelor: 62 Data de inscriere: 12/04/2010 Varsta: 27 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Joi 29 Apr - 19:54 | |
| saru' mana, Tushky!  |
|
 | |
Tushky

Numarul mesajelor: 271 Data de inscriere: 12/04/2010 Varsta: 23 Localizare: Brasov
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Joi 29 Apr - 20:33 | |
| cu pla  |
|
 | |
Admin_Coralia

Numarul mesajelor: 665 Data de inscriere: 01/01/1970 Varsta: 25 Localizare: BUCURESTI
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 30 Apr - 1:16 | |
| | Tushky a scris: | | Eu am gasit aici:******************************(text cenzurat) |
Va rog sa trimiteti linkurile, care au ca adresa vanzarea de produse de unghii, in mesaje private.
P.S. Si eu tot de pe adresa aia am luat :D |
|
 | |
Andreea S.

Numarul mesajelor: 110 Data de inscriere: 02/04/2010
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 30 Apr - 1:59 | |
| ULTIMELE ACHIZITII VOR FI PRODUSELE DE LA TIGR NAILS CA SUNT DEZAMAGITA RAU DE TOT DE GELUL PE CARE IL FOLOSESC L-AM LUAT DE LA ANTONELLA STYLE .TOATE PRODUSELE SUNT VARZA CA SA NU MAI ZIC CA DACA NU AU CEVA PE STOC NU SPECIFICA PE SITE SI NICI NU TE SUNA.INOCUIESC EI DUPA URECHE.E GROAZNIC SA AI PARTE DE ASA SERVICII. |
|
 | |
Tushky

Numarul mesajelor: 271 Data de inscriere: 12/04/2010 Varsta: 23 Localizare: Brasov
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 30 Apr - 11:14 | |
| Scuze Coralia!  Voi sti pe viitor. |
|
 | |
woozy

Numarul mesajelor: 220 Data de inscriere: 28/03/2010 Varsta: 21 Localizare: galati
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 30 Apr - 13:42 | |
| | Tushky a scris: | | Eu am gasit aici:******************************(text cenzurat) |
spune-mi si mie adresa intr-un mesaj te rog  |
|
 | |
unghiifalseploiesti

Numarul mesajelor: 127 Data de inscriere: 15/02/2010 Varsta: 25 Localizare: Ploiesti
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 30 Apr - 14:11 | |
| | gege_jeje a scris: | eu am vazut pe youtube niste filmulete in care un BARBAT foloseste aerograful pe unghii ... are machete mici si ies unghiute superbe...imi doresc si eu unul de pe vremea de cand eram in liceu si am primit o oferta de la un atelier de tunning auto sa fac modele pe masini dar trebuia sa il cumpar eu si nu mi-am permis ... va dau un link cu unul din modele facute de acel barbat...mie mi se pare perfect... http://www.youtube.com/watch?v=9z7TyRJZ4mE |
am vazut si eu filmulete lui , te lasa cu gura cascata ... |
|
 | |
unghiifalseploiesti

Numarul mesajelor: 127 Data de inscriere: 15/02/2010 Varsta: 25 Localizare: Ploiesti
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 30 Apr - 14:20 | |
| |
|
 | |
valma

Numarul mesajelor: 62 Data de inscriere: 12/04/2010 Varsta: 27 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 30 Apr - 18:09 | |
| buna, woozy! ti-am trimis pe privat linkul catre site  p.s.: multumesc mult tushky si coralia!  |
|
 | |
Admin_Coralia

Numarul mesajelor: 665 Data de inscriere: 01/01/1970 Varsta: 25 Localizare: BUCURESTI
 | |
 | |
valma

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Sam 1 Mai - 1:46 | |
|  le-am citit...dar unde ne-am obisnuit sa vorbim asa liber despre produse, am uitat ca nu avem voie sa dam si linkuri catre site-uri care comercializeaza produsele  |
|
 | |
Andreea S.

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 3 Mai - 12:14 | |
| Buna fetelor! Astazi mi-a venit gelul Allround Blue de la TIGER NAILS si e sooper tare; am facut proba deja. Iti multumesc Tina, esti foarte dragutza. O zi frumoasa tuturor!  |
|
 | |
Andreea S.

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 3 Mai - 12:15 | |
| |
|
 | |
Moderator_TigerNails

Numarul mesajelor: 612 Data de inscriere: 21/06/2009 Varsta: 29 Localizare: Bucuresti
 | |
 | |
Admin_Coralia

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 10 Mai - 14:16 | |
| Cea mai recenta achizitie a mea este setul de vopsele acrilice de la Tiger Nails. Si bineinteles ca imediat ce le-am primit, le-am si incercat :D Puteti sa vedeti rezultatul in filmuletul de la step-by-step   |
|
 | |
Beky

Numarul mesajelor: 512 Data de inscriere: 09/06/2009 Varsta: 22 Localizare: Brasov
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 10 Mai - 15:50 | |
| Si cat a fost tot setul?
Sa faci modele cat mai frumoase cu ele :D |
|
 | |
valma

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 10 Mai - 18:41 | |
| |
|
 | |
Admin_Coralia

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 10 Mai - 23:35 | |
| | Beky a scris: | Si cat a fost tot setul?
Sa faci modele cat mai frumoase cu ele :D |
Beky, ti-am trimis un mesaj privat cu pretul  |
|
 | |
Admin_Coralia

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 10 Mai - 23:38 | |
| Valma, iti urez sa le stapanesti sanatoasa si sa ai cat mai mult timp parte de pila electrica A mea are deja vreo 4 ani si incepe sa dea semne ca nu mai poate  (  (  ( Dar in 4 ani si-a facut treaba foaaaarte bine :D |
|
 | |
valma

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mar 11 Mai - 1:54 | |
| Saru' mana, Coralia! La fel! Sa dea Domnu' sa am pe cine o uza  ))))) |
|
 | |
Moderator_iulia_vero

Numarul mesajelor: 354 Data de inscriere: 10/12/2009 Varsta: 25
 | |
 | |
unghiifalseploiesti

| |
 | |
Lilishor

Numarul mesajelor: 280 Data de inscriere: 10/04/2010 Varsta: 23 Localizare: Galati
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Dum 16 Mai - 23:24 | |
| ahhhh eu nu am facut poze la ce mi-am luat  |
|
 | |
crisuliciu

Numarul mesajelor: 80 Data de inscriere: 05/12/2009
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 17 Mai - 12:00 | |
imi dai te rog si mie linkul pentru unscatorul de lac de unghii intr-un mesaj privat? multumesc anticipat:D pupici
Coralia si eu visez la o camera unde sa am spatiu sa imi pun toate .... dar acum ma conformez cu spatiul pe care il am:( superba camera ta, si lucrurile care ti le-ai achizitionat va pup |
|
 | |
crisuliciu

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 17 Mai - 12:06 | |
| |
|
 | |
crisuliciu

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Lun 17 Mai - 12:07 | |
| ups cred ca mi-e foame de ”hhh” poti sa corectezi Coralia te rog  fara intentie.... m-au luat emotiile  |
|
 | |
Beky

Numarul mesajelor: 512 Data de inscriere: 09/06/2009 Varsta: 22 Localizare: Brasov
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mar 18 Mai - 21:33 | |
| Ultimele mele achizitii:  |
|
 | |
Lilishor

Numarul mesajelor: 280 Data de inscriere: 10/04/2010 Varsta: 23 Localizare: Galati
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mar 18 Mai - 21:54 | |
| iuhuuu acryl? :)frumoase culorile |
|
 | |
raluca is

Numarul mesajelor: 86 Data de inscriere: 18/02/2010
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mar 18 Mai - 21:59 | |
| Ce tare!! Doar de astea ai nevoie ca sa faci florile alea frumoase din acryl?? imi spui si mie cat te'a costat achizitia?  sa le folosesti sanatoasa!!!:* |
|
 | |
Beky

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mier 19 Mai - 8:03 | |
| Da, acryl  Raluca, mai ai nevoie de pensula si de alb (eu le aveam dinainte). Preturile sunt pe Tigernails.ro |
|
 | |
Moderator_iulia_vero

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 4 Iun - 23:12 | |
| Fetelor mi-am facut timp sa pun si eu in sfarsit o poza, si nu oricare ci una cu cea mai proaspata achizitie a mea: un aspirator extraordinar pana nu il folosesti nu vezi diferenta. Abia ieri l-am primit, deci l-am folosit ieri si azi dar in seara asta m-am uitat sa vad cat praf s-a strans si  nu iti vine sa crezi cat de mult praf inhalam eu de fapt. L-am ochit eu din februarie la Tiger Nails si acum al meu este.  **************************************************************** Vero
|
|
 | |
gege_jeje

Numarul mesajelor: 39 Data de inscriere: 31/03/2010 Varsta: 24 Localizare: Constanta
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 11 Iun - 16:12 | |
poti sa imi trimiti si mie te rog site-ul si sa imi spuneti daca este bun? |
|
 | |
aurita87

Numarul mesajelor: 282 Data de inscriere: 16/10/2009 Varsta: 24 Localizare: BUCURESTI
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Dum 13 Iun - 16:38 | |
| super achizitia, si pe mine ma ajuta mult aspiratorul , nu shtiu c m-as face acum fara el cea mai recenta achizitia a mea sunt niste pensule one stock, pe care mi le-a recomandat elisza >:D< |
|
 | |
Tushky

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Joi 17 Iun - 11:33 | |
| Sclipiriciuriiiii multe si scoici si paiete  Le-am primit azi si mi-au inseninat ziua  :  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us  |
|
 | |
roxybarbu

Numarul mesajelor: 76 Data de inscriere: 22/02/2010 Varsta: 25 Localizare: Brasov
 | Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Joi 17 Iun - 12:12 | |
| Super,Tushky, sa le folosesti cu placere ! De unde le-ai achizitionat? |
|
 | |
Tushky

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Joi 17 Iun - 14:58 | |
| | roxybarbu a scris: | | Super,Tushky, sa le folosesti cu placere ! De unde le-ai achizitionat? |
De pe ebay :D Din Hong Kong ) |
|
 | |
Admin_Coralia

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 18 Iun - 1:44 | |
| Foarte frumoase :D Cred ca te-ai uitat cateva minute la ele azi  Am sa postez si eu pozele cu ce mi-am mai luat  Am achizitionat o freza Promed  si acryl colorat  |
|
 | |
Beky

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 18 Iun - 8:41 | |
| Tushky cat te-au costat ele si cat drumul? :D |
|
 | |
Tushky

| |
 | |
Tushky

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 18 Iun - 9:18 | |
| Aaa...si pentru colete cu valoarea de peste 10euro trebuie sa platesti TVA la noi la vama(posta de pe grivitei)  |
|
 | |
Beky

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 18 Iun - 11:45 | |
| Eu mi-am mai comandat de pe ebay, dar foarte greu mi-au venit ... peste o luna... iar odata mi-am luat teapa si nu au venit deloc ... dar banii din cont ii luasera... noroc ca nu erau scumpe... dar sa ai grija ca nu toti se tin de cuvant ...
Oricum... la vama cat ti-au luat pt toate alea? 19 % ? |
|
 | |
Beky

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 18 Iun - 11:59 | |
| |
|
 | |
Tushky

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Vin 18 Iun - 19:46 | |
| | Beky a scris: | Eu mi-am mai comandat de pe ebay, dar foarte greu mi-au venit ... peste o luna... iar odata mi-am luat teapa si nu au venit deloc ... dar banii din cont ii luasera... noroc ca nu erau scumpe... dar sa ai grija ca nu toti se tin de cuvant ...
Oricum... la vama cat ti-au luat pt toate alea? 19 % ? |
Nu mi-au luat TVA k au venit in pachete separate si nu depaseau 10euro niciunul :D Mie mi`au venit cam in 3 sapt fiecare. N-am avut pb pana acum. |
|
 | |
Admin_Coralia

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mar 22 Iun - 0:57 | |
| Pila mea era pe punctul de a isi da duhul,  dupa 4 anisori de folosire, asa ca mi-am achizitionat una noua :D de la Promed. Fiind o pila de generatie mai noua si facand parte dintr-o gama profi, pot sa spun ca este incomparabil mai buna decat cea veche a mea, asa ca am facut o achizitie care ma ajuta foaaaaarte mult la lucru   |
|
 | |
Moderator_iulia_vero

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mar 22 Iun - 1:24 | |
|  Super tareeeee, sa o stapanesti sanatoasa si cat mai multe unghiute cu ea. Si eu trebuie sa o schimb, ca a pila mea a facut un preinfart si ma astept la moartea ei  **************************************************************** Vero
|
|
 | |
Moderator_iulia_vero

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mar 22 Iun - 1:27 | |
| acum am studiat-o mai atent si am observat ca e un 1020 , ceea ce vreau si eu , in curand o sa fiu si eu mandra de ea  **************************************************************** Vero
|
|
 | |
Admin_Coralia

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mar 22 Iun - 1:32 | |
| :D Multumesc Iulia  Se pare ca pilele noastre vechi sunt cam bolnavioare  Eu am schimbat-o pe a mea repede, inainte sa raman fara ea, pt ca altfel  nu imi pot desfarura cu drag meseria  |
|
 | |
Lilishor

| Subiect: Re: Ultimele achizitii pentru unghiute! Mar 22 Iun - 9:05 | |
| sa o stapanesti sanatoasa ! |
|
 | |
Beky

| |
 | |
Tushky

| |
 | |
| | Ultimele achizitii pentru unghiute! | |
|