***unghii tehnice***

*Un forum pentru frumusetea si sanatatea unghiilor dumneavoastra*

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» probleme unghii gel
Astazi la 11:20 Scris de maggix

» My working place!
Astazi la 11:11 Scris de maggix

» Intrebari si raspunsuri
Astazi la 10:01 Scris de postelnicu

» Cum merge treaba intr-un salon?
Astazi la 9:42 Scris de Beky

» am nevoie de sfaturi si pareri pentru a ma putea descurca:)
Ieri la 23:48 Scris de maggix

» Amestec gel cu pudra de acryl
Ieri la 14:01 Scris de Yrolf

» Seminarii si expozitii
Ieri la 11:06 Scris de devis

» Instructiuni produse Tiger Nails
Mar 21 Feb - 19:29 Scris de florynailsblog

» Poze cu unghiutze
Mar 21 Feb - 19:23 Scris de florynailsblog

Facebook
Parteneri
forum gratuit
* * * *
Cautare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Impartiti | 

intrebari si raspunsuri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AutorMesaj
data_d1

Numarul mesajelor: 14
Data de inscriere: 20/11/2011

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Vin 13 Ian - 19:15

vreau si eu un sfat..cum aplic floare uscata pe unghie ca mi se rupeeeee.?
Sus In jos
joanna76

Numarul mesajelor: 29
Data de inscriere: 12/12/2011
Varsta: 35
Localizare: Sinaia

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Vin 13 Ian - 19:45

data_d1 a scris:

Buna, dai stratul de baza, il usuci in lampa, apoi mai aplici un strat subtire de gel iei usurel floricica, o asezi unde doreste clienta, ( eu o manevrez bine p unghie cu un betisor din lemn), si usuci iar in lampa. Bafta.
Sus In jos
ramona_c

Numarul mesajelor: 48
Data de inscriere: 08/10/2010
Varsta: 30
Localizare: oradea

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Sam 14 Ian - 1:08

joanna76 a scris:
ramona_c a scris:
joanna76 a scris:
Buna fetelor si La multi ani! Un sfat va rog pentru aplicarea pe unghii a plasei. Nu reusesc deloc. Va multumesc. nerabdator/emotionat

buna eu pun plasa cu lipici pt tips dupa ce fixez gelu sau pe gelu umed intre cele doua straturi

Sa inteleg k dai stratul de baza, apoi degresezi, si lipesti plasa cu lipici? Nu se intampla nimic dak dai lipici peste gel, am incercat si eu intre cele 2 straturi dar nu se aseaza cum trebuie ramane ridicata in parti sau la varf, am incercat sa o asez k si un french.

eu lucrez cu geluri de la joy beauty si am si gel de baza si constructie ,dau gelu de baza ,constructie ,fixez ,pun plasa cu lipici de tips, doar ca eu in loc de plasa folosesc tul (de la mercerie ) arata la fel doar ca e mai moale si se lucreaza mai usor cu el ,dupa care vin cu stratu 2 de constructie
Sus In jos
Admin_Coralia

Numarul mesajelor: 651
Data de inscriere: 01/01/1970
Varsta: 25
Localizare: BUCURESTI

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Sam 14 Ian - 18:46

Joanna76, iti spun si eu cum fac. Smile Pregatesc unghia, aplic primul strat de ACF, intaresc, apoi aplic un alt strat subtire de ACF si cu penseta de nail art de la Get Nails ( care are varful subtire ) tin bucata de plasa pe care doresc sa o aplic. Apoi impreuna cu mana clientei merg la lampa si mai tin vreo 15 secunde plasa cu penseta, ca sa apuce sa se intareasca putin. Las apoi nin lampa 2 minute. Dupa aceea aplic un strat de ACF mai grosut, intaresc, finisez, pictez, sigilez :D Daca fac french e si mai usor pt ca las plasa mai lata decat unghia si tin colturile cu penseta. Surplusul il tai apoi cu o forfecuta si cand finisez unghia pilesc coltisoarele ce au mai ramas Smile
Plasa e un produs care mi-a dat si mie batai de cap la inceput Neutral

Sper ca ai inteles cum am incercat sa explic Smile
Sus In jos
http://www.facebook.com/coralia.nails
joanna76

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Sam 21 Ian - 14:53

Admin_Coralia a scris:
Joanna76, iti spun si eu cum fac. Smile Pregatesc unghia, aplic primul strat de ACF, intaresc, apoi aplic un alt strat subtire de ACF si cu penseta de nail art de la Get Nails ( care are varful subtire ) tin bucata de plasa pe care doresc sa o aplic. Apoi impreuna cu mana clientei merg la lampa si mai tin vreo 15 secunde plasa cu penseta, ca sa apuce sa se intareasca putin. Las apoi nin lampa 2 minute. Dupa aceea aplic un strat de ACF mai grosut, intaresc, finisez, pictez, sigilez :D Daca fac french e si mai usor pt ca las plasa mai lata decat unghia si tin colturile cu penseta. Surplusul il tai apoi cu o forfecuta si cand finisez unghia pilesc coltisoarele ce au mai ramas Smile
Plasa e un produs care mi-a dat si mie batai de cap la inceput Neutral

Sper ca ai inteles cum am incercat sa explic Smile

Iti multumesc foarte mult ptr raspuns, cu toate k nu stiu dak voi reusi vreodata, ma enerveaza rau cand vad ca ramane ridicata p varful unghiei nerabdator/emotionat , dar cu siguranta, nu ma voi lasa pana nu fac ceva cu ea. Mersi mult. Si inca ceva, ma bucur extraordinar de mult ca am dat peste acest forum, sunt atatea lucruri de invatat la unghiutze, il recomand tuturor.
Sus In jos
joanna76

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Sam 21 Ian - 15:02

Dragele mele fete, v-ati confruntat vreodata cu urmatoarea situatie? Vine clienta la voi, ii faceti unghiutele, va straduiti sa iasa f bine, ea pleaca, apoi se intalneste cu alte fete si le spune ca si le-a facut in alta parte, cu de trei ori mai multi bani, si le mai spune ca, aaa nu ma duc la ... aia.. ca nu le pune bine, dar.... culmea te suna pentru intretinere, dupa o luna, poate mai bine, ptr ca unghiile sunt acolo, bine, fara aer, nu rupte, nu crapate. Ce ati face in locul meu k eu nu le mai suport, sincer. Da-ti un sfat va rog, k nu e prima data cand mi se intampla. Voi ati patit chestii din astea? Va pup.
Sus In jos
gab_bryella

Numarul mesajelor: 12
Data de inscriere: 17/01/2012
Localizare: Bacau

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Dum 22 Ian - 9:11

joanna76 a scris:
Dragele mele fete, v-ati confruntat vreodata cu urmatoarea situatie? Vine clienta la voi, ii faceti unghiutele, va straduiti sa iasa f bine, ea pleaca, apoi se intalneste cu alte fete si le spune ca si le-a facut in alta parte, cu de trei ori mai multi bani, si le mai spune ca, aaa nu ma duc la ... aia.. ca nu le pune bine, dar.... culmea te suna pentru intretinere, dupa o luna, poate mai bine, ptr ca unghiile sunt acolo, bine, fara aer, nu rupte, nu crapate. Ce ati face in locul meu k eu nu le mai suport, sincer. Da-ti un sfat va rog, k nu e prima data cand mi se intampla. Voi ati patit chestii din astea? Va pup.

E aiurea ca nu e prima data...si oricat ai dori sa fii o doamna, iti cam piere cheful! Ai incercat sa vorbesti cu fetele in cauza? Sa realizeze si ele ca stii despre povestea asta! Daca tot nu inceteaza... refuza sa le mai faci si gata! Pierzi o clienta, doua, trei sau cate vor fi...dar (cum am inteles ca rezista bine si deci faci treaba buna) vor veni altele, mai multe care vor sti sa-ti aprecieze munca! Nu te descuraja! Calitatea are ultimul cuvant! Vei vedea ca va fi bine! bravo!
Sus In jos
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001852650707
joanna76

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Dum 22 Ian - 13:55

gab_bryella a scris:
joanna76 a scris:

E aiurea ca nu e prima data...si oricat ai dori sa fii o doamna, iti cam piere cheful! Ai incercat sa vorbesti cu fetele in cauza? Sa realizeze si ele ca stii despre povestea asta! Daca tot nu inceteaza... refuza sa le mai faci si gata! Pierzi o clienta, doua, trei sau cate vor fi...dar (cum am inteles ca rezista bine si deci faci treaba buna) vor veni altele, mai multe care vor sti sa-ti aprecieze munca! Nu te descuraja! Calitatea are ultimul cuvant! Vei vedea ca va fi bine! bravo!

Mersi de incurajare, Gab, iti dai seama k si cu una, doua in plus sau in minus, ptr mine poate e mai bine fara ele, faza e k am aflat un picut mai tarziu, iar acum nu stiu sigur despre care e vorba (sunt in cercetari zambet larg ),dar siguuur aflu, stii tu cum sunt unele, <<geanta Versace si adidas in picioare>>. O doamna zic eu ca am fost, gandindu-ma sa fac unghiutze cu produse de calitate si la un pret foarte rezonabil, sa isi permita si bogatul si saracul, ptr k stiu cum e sa iti doresti unghii si sa nu iti poti permite din cauza pretului, dar ele chiar nu inteleg! whew Dar cand vor mai veni le voi cere pretul cu care au spus ca si le-au pus ras O sa pun niste poze cu inainte si dupa.
Astept si alte pareri. Va pup pe toate.
Sus In jos
joanna76

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Dum 22 Ian - 14:25

joanna76 a scris:
gab_bryella a scris:
joanna76 a scris:

Mersi de incurajare, Gab, iti dai seama k si cu una, doua in plus sau in minus, ptr mine poate e mai bine fara ele, faza e k am aflat un picut mai tarziu, iar acum nu stiu sigur despre care e vorba (sunt in cercetari zambet larg ),dar siguuur aflu, stii tu cum sunt unele, <<geanta Versace si adidas in picioare>>. O doamna zic eu ca am fost, gandindu-ma sa fac unghiutze cu produse de calitate si la un pret foarte rezonabil, sa isi permita si bogatul si saracul, ptr k stiu cum e sa iti doresti unghii si sa nu iti poti permite din cauza pretului, dar ele chiar nu inteleg! whew Dar cand vor mai veni le voi cere pretul cu care au spus ca si le-au pus ras O sa pun niste poze cu inainte si dupa.
Astept si alte pareri. Va pup pe toate.

Cele albe nu se vad prea bine, iar directia in care au luat-o unghiile nu este vina mea.
Sus In jos
maggix

Numarul mesajelor: 113
Data de inscriere: 05/08/2011
Varsta: 24
Localizare: bucuresti

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Dum 22 Ian - 16:41

Joanna arata foarte bine unghiile inainte de intretinere Very Happy
Si am si o curiozitate..tu cum ai aflat ce au zis fetele alea? confuz
in orice caz, tu poti sa nu pui la suflet toate lucrurile astea si sa iti vezi interesul pana la urma ca sunt niste banuti pe care ii castigi de pe urma lor, si chiar poti sa iti maresti preturile daca tot se lauda ca dau mai multi bani, macar sa fie pe bune treaba..si uite asa tot raul spre bine cheers
Sus In jos
joanna76

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Lun 23 Ian - 20:42

maggix a scris:
Joanna arata foarte bine unghiile inainte de intretinere Very Happy
Si am si o curiozitate..tu cum ai aflat ce au zis fetele alea? confuz
in orice caz, tu poti sa nu pui la suflet toate lucrurile astea si sa iti vezi interesul pana la urma ca sunt niste banuti pe care ii castigi de pe urma lor, si chiar poti sa iti maresti preturile daca tot se lauda ca dau mai multi bani, macar sa fie pe bune treaba..si uite asa tot raul spre bine cheers

Prima data,i-am pus unei fete care isi cumparase si ea chit ptr unghii, iar eu vorbind cu o alta fata care era prietena foarte buna cu ea, i-am spus acesteia k a venit respectiva sa ii fac unghiutele. A fost foarte socata cand a aflat, nu-i venea sa creada. Eu i-am explicat ce model ii facusem, ea mi-a spus k da, asa sunt, dar ii spusese ei, si colegelor k si le facuse la un salon cu f multi bani. Iar acum alta s-a laudat la fel k prima, si culmea, o si vazuse cineva cand a iesit de la mine, dar ea nu si nu, k nu i le-am facut eu, k eu nu le fac bine. Oricum e mult de povestit....
Si cad fetele vin la intretinere unghiutele le arata ca in pozele de mai sus, mai sunt si exceptii, dar f rar.
Sus In jos
joanna76

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Mar 24 Ian - 10:00

data_d1 a scris:

Ti-am trimis un msj privat.
Sus In jos
Smileee

Numarul mesajelor: 22
Data de inscriere: 15/10/2011

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Mar 24 Ian - 15:41

joanna76 a scris:

Cele albe nu se vad prea bine, iar directia in care au luat-o unghiile nu este vina mea.

Cum faci sa nu intre aer sub unghie atata timp ? Surprised.
Sus In jos
vmarya

Numarul mesajelor: 113
Data de inscriere: 19/05/2010
Varsta: 29
Localizare: mures

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Mier 25 Ian - 16:53

buna ,imi puteti spune va rog cum se aplica penele in gel .cred ca sa mai spus pe forum dar nu mai stiu unde sa caut scuze ms mult
Sus In jos
Oana_

Numarul mesajelor: 87
Data de inscriere: 23/05/2011
Varsta: 26

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Mier 25 Ian - 17:39

vmarya a scris:
buna ,imi puteti spune va rog cum se aplica penele in gel .cred ca sa mai spus pe forum dar nu mai stiu unde sa caut scuze ms mult

salut,

eu le aplic sub stratul de modelare, ca sa le acopar in totalitate.
Sus In jos
rocsanna86

Numarul mesajelor: 11
Data de inscriere: 04/03/2011
Localizare: Iasi

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Mier 25 Ian - 22:01

fete.... cum dau jos niste flori din ceramica? sunt ''inecate'' in gel pe jumate
mersi!
Sus In jos
Al3xandra

Numarul mesajelor: 16
Data de inscriere: 29/04/2011
Varsta: 23
Localizare: Bucuresti

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Joi 26 Ian - 16:37

Buna fetelor!Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre gelurile cu aspect mat?sau un finish care sa fie mat?
Sus In jos
joanna76

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Joi 26 Ian - 18:44

Al3xandra a scris:
Buna fetelor!Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre gelurile cu aspect mat?sau un finish care sa fie mat?

Am vazut k au la Janet, dar eu astept unul p care o sa mi-l aduca sormea de la Buc, cik e de la flormar, si e fain.
Sus In jos
Al3xandra

Numarul mesajelor: 16
Data de inscriere: 29/04/2011
Localizare: Bucuresti

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Joi 26 Ian - 22:11

Multumesc frumos joanna
Sus In jos
joanna76

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Joi 26 Ian - 22:18

Nu ai ptr ce Smile
Sus In jos
magdici

Numarul mesajelor: 62
Data de inscriere: 09/02/2011
Localizare: Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Sam 28 Ian - 21:52

Buna fetelor! Vreau sa-mi iau oja permanenta , dar clientele mele vor si picturi cu vopsea acrilica. Stie cineva daca peste oja permanenta se poate picta ? Si daca se poate cum se face?
Sus In jos
http://extensiiunghii.blogspot.com/
Anda luz

Numarul mesajelor: 68
Data de inscriere: 17/05/2011
Localizare: Focsani

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Lun 30 Ian - 17:11

magdici a scris:
Buna fetelor! Vreau sa-mi iau oja permanenta , dar clientele mele vor si picturi cu vopsea acrilica. Stie cineva daca peste oja permanenta se poate picta ? Si daca se poate cum se face?

da . eu nu scap fara picturi la oja permanenta. asa ca aplic oja cu toti cei 3 pasi inclusiv topul. apoi degresez bine. pictez fara sa matuiesc, las sa se usuce bine si aplic inca un strat de top peste pictura. nu am avut probleme niciodata. am incercat sa si matuiesc. merge si asa...doar ca textura ojei permanente si a topului este asa..cauciucata.

incearca in ambele metode(cu si fara matuire ) si vezi cu care te impaci. pictura tine excelent sub topul de la oja permanenta. Succes :*
Sus In jos
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002267337473
magdici

Numarul mesajelor: 62
Data de inscriere: 09/02/2011
Localizare: Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Joi 2 Feb - 10:23

Multumesc de raspuns ! Am sa incerc sa matuiesc pt ca nu prea imi place cum iese picura pe suprafata lucioasa.M-am obisnuit pe matuit.
Sus In jos
http://extensiiunghii.blogspot.com/
lumyna

Numarul mesajelor: 3
Data de inscriere: 02/02/2012
Varsta: 17
Localizare: Craiova

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Dum 5 Feb - 18:57

tin mai mult tpsurile sau unghia facuta din gel?
Sus In jos
lumyna

Numarul mesajelor: 3
Data de inscriere: 02/02/2012
Varsta: 17
Localizare: Craiova

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Dum 5 Feb - 18:58

tipsurile*
Sus In jos
rocsanna86

Numarul mesajelor: 11
Data de inscriere: 04/03/2011
Localizare: Iasi

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Joi 9 Feb - 22:49

rocsanna86 a scris:
fete.... cum dau jos niste flori din ceramica? sunt ''inecate'' in gel pe jumate
mersi!

help!! confused
Sus In jos
Yrolf

Numarul mesajelor: 19
Data de inscriere: 04/05/2011

MesajSubiect: Re: intrebari si raspunsuri   Vin 10 Feb - 0:13

rocsanna86 a scris:
rocsanna86 a scris:
mersi!

help!! confused

Păi altfel decât prin pilire nu cred că poţi!

Pila electrică ar fi cea mai indicată, dar dacă nu ai, eventual o pilă de 80 sau 100 grit!
Sus In jos

intrebari si raspunsuri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 9Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***unghii tehnice*** :: Nail Art-