| Parteneri | *
*
*
*
|
| | |
| Autor | Mesaj |
|---|
data_d1
Numarul mesajelor: 14 Data de inscriere: 20/11/2011
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Vin 13 Ian - 19:15 | |
| vreau si eu un sfat..cum aplic floare uscata pe unghie ca mi se rupeeeee.? |
|  | | joanna76

Numarul mesajelor: 29 Data de inscriere: 12/12/2011 Varsta: 35 Localizare: Sinaia
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Vin 13 Ian - 19:45 | |
| | data_d1 a scris: | | vreau si eu un sfat..cum aplic floare uscata pe unghie ca mi se rupeeeee.? |
Buna, dai stratul de baza, il usuci in lampa, apoi mai aplici un strat subtire de gel iei usurel floricica, o asezi unde doreste clienta, ( eu o manevrez bine p unghie cu un betisor din lemn), si usuci iar in lampa. Bafta. |
|  | | ramona_c

Numarul mesajelor: 48 Data de inscriere: 08/10/2010 Varsta: 30 Localizare: oradea
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam 14 Ian - 1:08 | |
| | joanna76 a scris: | | ramona_c a scris: | | joanna76 a scris: | Buna fetelor si La multi ani! Un sfat va rog pentru aplicarea pe unghii a plasei. Nu reusesc deloc. Va multumesc. |
buna eu pun plasa cu lipici pt tips dupa ce fixez gelu sau pe gelu umed intre cele doua straturi |
Sa inteleg k dai stratul de baza, apoi degresezi, si lipesti plasa cu lipici? Nu se intampla nimic dak dai lipici peste gel, am incercat si eu intre cele 2 straturi dar nu se aseaza cum trebuie ramane ridicata in parti sau la varf, am incercat sa o asez k si un french. |
eu lucrez cu geluri de la joy beauty si am si gel de baza si constructie ,dau gelu de baza ,constructie ,fixez ,pun plasa cu lipici de tips, doar ca eu in loc de plasa folosesc tul (de la mercerie ) arata la fel doar ca e mai moale si se lucreaza mai usor cu el ,dupa care vin cu stratu 2 de constructie |
|  | | Admin_Coralia

Numarul mesajelor: 651 Data de inscriere: 01/01/1970 Varsta: 25 Localizare: BUCURESTI
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam 14 Ian - 18:46 | |
| Joanna76, iti spun si eu cum fac.  Pregatesc unghia, aplic primul strat de ACF, intaresc, apoi aplic un alt strat subtire de ACF si cu penseta de nail art de la Get Nails ( care are varful subtire ) tin bucata de plasa pe care doresc sa o aplic. Apoi impreuna cu mana clientei merg la lampa si mai tin vreo 15 secunde plasa cu penseta, ca sa apuce sa se intareasca putin. Las apoi nin lampa 2 minute. Dupa aceea aplic un strat de ACF mai grosut, intaresc, finisez, pictez, sigilez :D Daca fac french e si mai usor pt ca las plasa mai lata decat unghia si tin colturile cu penseta. Surplusul il tai apoi cu o forfecuta si cand finisez unghia pilesc coltisoarele ce au mai ramas Plasa e un produs care mi-a dat si mie batai de cap la inceput  Sper ca ai inteles cum am incercat sa explic |
|  | | joanna76

Numarul mesajelor: 29 Data de inscriere: 12/12/2011 Varsta: 35 Localizare: Sinaia
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam 21 Ian - 14:53 | |
| | Admin_Coralia a scris: | Joanna76, iti spun si eu cum fac. Pregatesc unghia, aplic primul strat de ACF, intaresc, apoi aplic un alt strat subtire de ACF si cu penseta de nail art de la Get Nails ( care are varful subtire ) tin bucata de plasa pe care doresc sa o aplic. Apoi impreuna cu mana clientei merg la lampa si mai tin vreo 15 secunde plasa cu penseta, ca sa apuce sa se intareasca putin. Las apoi nin lampa 2 minute. Dupa aceea aplic un strat de ACF mai grosut, intaresc, finisez, pictez, sigilez :D Daca fac french e si mai usor pt ca las plasa mai lata decat unghia si tin colturile cu penseta. Surplusul il tai apoi cu o forfecuta si cand finisez unghia pilesc coltisoarele ce au mai ramas Plasa e un produs care mi-a dat si mie batai de cap la inceput 
Sper ca ai inteles cum am incercat sa explic |
Iti multumesc foarte mult ptr raspuns, cu toate k nu stiu dak voi reusi vreodata, ma enerveaza rau cand vad ca ramane ridicata p varful unghiei , dar cu siguranta, nu ma voi lasa pana nu fac ceva cu ea. Mersi mult. Si inca ceva, ma bucur extraordinar de mult ca am dat peste acest forum, sunt atatea lucruri de invatat la unghiutze, il recomand tuturor. |
|  | | joanna76

| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam 21 Ian - 15:02 | |
| Dragele mele fete, v-ati confruntat vreodata cu urmatoarea situatie? Vine clienta la voi, ii faceti unghiutele, va straduiti sa iasa f bine, ea pleaca, apoi se intalneste cu alte fete si le spune ca si le-a facut in alta parte, cu de trei ori mai multi bani, si le mai spune ca, aaa nu ma duc la ... aia.. ca nu le pune bine, dar.... culmea te suna pentru intretinere, dupa o luna, poate mai bine, ptr ca unghiile sunt acolo, bine, fara aer, nu rupte, nu crapate. Ce ati face in locul meu k eu nu le mai suport, sincer. Da-ti un sfat va rog, k nu e prima data cand mi se intampla. Voi ati patit chestii din astea? Va pup. |
|  | | gab_bryella

Numarul mesajelor: 12 Data de inscriere: 17/01/2012 Varsta: 25 Localizare: Bacau
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum 22 Ian - 9:11 | |
| | joanna76 a scris: | | Dragele mele fete, v-ati confruntat vreodata cu urmatoarea situatie? Vine clienta la voi, ii faceti unghiutele, va straduiti sa iasa f bine, ea pleaca, apoi se intalneste cu alte fete si le spune ca si le-a facut in alta parte, cu de trei ori mai multi bani, si le mai spune ca, aaa nu ma duc la ... aia.. ca nu le pune bine, dar.... culmea te suna pentru intretinere, dupa o luna, poate mai bine, ptr ca unghiile sunt acolo, bine, fara aer, nu rupte, nu crapate. Ce ati face in locul meu k eu nu le mai suport, sincer. Da-ti un sfat va rog, k nu e prima data cand mi se intampla. Voi ati patit chestii din astea? Va pup. |
E aiurea ca nu e prima data...si oricat ai dori sa fii o doamna, iti cam piere cheful! Ai incercat sa vorbesti cu fetele in cauza? Sa realizeze si ele ca stii despre povestea asta! Daca tot nu inceteaza... refuza sa le mai faci si gata! Pierzi o clienta, doua, trei sau cate vor fi...dar (cum am inteles ca rezista bine si deci faci treaba buna) vor veni altele, mai multe care vor sti sa-ti aprecieze munca! Nu te descuraja! Calitatea are ultimul cuvant! Vei vedea ca va fi bine! |
|  | | joanna76

| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum 22 Ian - 13:55 | |
| | gab_bryella a scris: | | joanna76 a scris: | | Dragele mele fete, v-ati confruntat vreodata cu urmatoarea situatie? Vine clienta la voi, ii faceti unghiutele, va straduiti sa iasa f bine, ea pleaca, apoi se intalneste cu alte fete si le spune ca si le-a facut in alta parte, cu de trei ori mai multi bani, si le mai spune ca, aaa nu ma duc la ... aia.. ca nu le pune bine, dar.... culmea te suna pentru intretinere, dupa o luna, poate mai bine, ptr ca unghiile sunt acolo, bine, fara aer, nu rupte, nu crapate. Ce ati face in locul meu k eu nu le mai suport, sincer. Da-ti un sfat va rog, k nu e prima data cand mi se intampla. Voi ati patit chestii din astea? Va pup. |
E aiurea ca nu e prima data...si oricat ai dori sa fii o doamna, iti cam piere cheful! Ai incercat sa vorbesti cu fetele in cauza? Sa realizeze si ele ca stii despre povestea asta! Daca tot nu inceteaza... refuza sa le mai faci si gata! Pierzi o clienta, doua, trei sau cate vor fi...dar (cum am inteles ca rezista bine si deci faci treaba buna) vor veni altele, mai multe care vor sti sa-ti aprecieze munca! Nu te descuraja! Calitatea are ultimul cuvant! Vei vedea ca va fi bine! |
Mersi de incurajare, Gab, iti dai seama k si cu una, doua in plus sau in minus, ptr mine poate e mai bine fara ele, faza e k am aflat un picut mai tarziu, iar acum nu stiu sigur despre care e vorba (sunt in cercetari ),dar siguuur aflu, stii tu cum sunt unele, <<geanta Versace si adidas in picioare>>. O doamna zic eu ca am fost, gandindu-ma sa fac unghiutze cu produse de calitate si la un pret foarte rezonabil, sa isi permita si bogatul si saracul, ptr k stiu cum e sa iti doresti unghii si sa nu iti poti permite din cauza pretului, dar ele chiar nu inteleg! Dar cand vor mai veni le voi cere pretul cu care au spus ca si le-au pus O sa pun niste poze cu inainte si dupa. Astept si alte pareri. Va pup pe toate. |
|  | | joanna76

| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum 22 Ian - 14:25 | |
| | joanna76 a scris: | | gab_bryella a scris: | | joanna76 a scris: | | Dragele mele fete, v-ati confruntat vreodata cu urmatoarea situatie? Vine clienta la voi, ii faceti unghiutele, va straduiti sa iasa f bine, ea pleaca, apoi se intalneste cu alte fete si le spune ca si le-a facut in alta parte, cu de trei ori mai multi bani, si le mai spune ca, aaa nu ma duc la ... aia.. ca nu le pune bine, dar.... culmea te suna pentru intretinere, dupa o luna, poate mai bine, ptr ca unghiile sunt acolo, bine, fara aer, nu rupte, nu crapate. Ce ati face in locul meu k eu nu le mai suport, sincer. Da-ti un sfat va rog, k nu e prima data cand mi se intampla. Voi ati patit chestii din astea? Va pup. |
Mersi de incurajare, Gab, iti dai seama k si cu una, doua in plus sau in minus, ptr mine poate e mai bine fara ele, faza e k am aflat un picut mai tarziu, iar acum nu stiu sigur despre care e vorba (sunt in cercetari ),dar siguuur aflu, stii tu cum sunt unele, <<geanta Versace si adidas in picioare>>. O doamna zic eu ca am fost, gandindu-ma sa fac unghiutze cu produse de calitate si la un pret foarte rezonabil, sa isi permita si bogatul si saracul, ptr k stiu cum e sa iti doresti unghii si sa nu iti poti permite din cauza pretului, dar ele chiar nu inteleg! Dar cand vor mai veni le voi cere pretul cu care au spus ca si le-au pus O sa pun niste poze cu inainte si dupa. Astept si alte pareri. Va pup pe toate. |

Cele albe nu se vad prea bine, iar directia in care au luat-o unghiile nu este vina mea. |
|  | | maggix

Numarul mesajelor: 113 Data de inscriere: 05/08/2011 Varsta: 24 Localizare: bucuresti
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum 22 Ian - 16:41 | |
| Joanna arata foarte bine unghiile inainte de intretinere Si am si o curiozitate..tu cum ai aflat ce au zis fetele alea? in orice caz, tu poti sa nu pui la suflet toate lucrurile astea si sa iti vezi interesul pana la urma ca sunt niste banuti pe care ii castigi de pe urma lor, si chiar poti sa iti maresti preturile daca tot se lauda ca dau mai multi bani, macar sa fie pe bune treaba..si uite asa tot raul spre bine |
|  | | joanna76

| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Lun 23 Ian - 20:42 | |
| | maggix a scris: | Joanna arata foarte bine unghiile inainte de intretinere Si am si o curiozitate..tu cum ai aflat ce au zis fetele alea? in orice caz, tu poti sa nu pui la suflet toate lucrurile astea si sa iti vezi interesul pana la urma ca sunt niste banuti pe care ii castigi de pe urma lor, si chiar poti sa iti maresti preturile daca tot se lauda ca dau mai multi bani, macar sa fie pe bune treaba..si uite asa tot raul spre bine |
Prima data,i-am pus unei fete care isi cumparase si ea chit ptr unghii, iar eu vorbind cu o alta fata care era prietena foarte buna cu ea, i-am spus acesteia k a venit respectiva sa ii fac unghiutele. A fost foarte socata cand a aflat, nu-i venea sa creada. Eu i-am explicat ce model ii facusem, ea mi-a spus k da, asa sunt, dar ii spusese ei, si colegelor k si le facuse la un salon cu f multi bani. Iar acum alta s-a laudat la fel k prima, si culmea, o si vazuse cineva cand a iesit de la mine, dar ea nu si nu, k nu i le-am facut eu, k eu nu le fac bine. Oricum e mult de povestit.... Si cad fetele vin la intretinere unghiutele le arata ca in pozele de mai sus, mai sunt si exceptii, dar f rar. |
|  | | joanna76

| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mar 24 Ian - 10:00 | |
| | data_d1 a scris: | | vreau si eu un sfat..cum aplic floare uscata pe unghie ca mi se rupeeeee.? |
Ti-am trimis un msj privat. |
|  | | Smileee
Numarul mesajelor: 22 Data de inscriere: 15/10/2011
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mar 24 Ian - 15:41 | |
| |
|  | | vmarya

Numarul mesajelor: 113 Data de inscriere: 19/05/2010 Varsta: 29 Localizare: mures
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mier 25 Ian - 16:53 | |
| buna ,imi puteti spune va rog cum se aplica penele in gel .cred ca sa mai spus pe forum dar nu mai stiu unde sa caut scuze ms mult |
|  | | Oana_

Numarul mesajelor: 87 Data de inscriere: 23/05/2011 Varsta: 26
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mier 25 Ian - 17:39 | |
| | vmarya a scris: | | buna ,imi puteti spune va rog cum se aplica penele in gel .cred ca sa mai spus pe forum dar nu mai stiu unde sa caut scuze ms mult |
salut,
eu le aplic sub stratul de modelare, ca sa le acopar in totalitate. |
|  | | rocsanna86

Numarul mesajelor: 11 Data de inscriere: 04/03/2011 Varsta: 25 Localizare: Iasi
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Mier 25 Ian - 22:01 | |
| fete.... cum dau jos niste flori din ceramica? sunt ''inecate'' in gel pe jumate mersi! |
|  | | Al3xandra

Numarul mesajelor: 16 Data de inscriere: 29/04/2011 Varsta: 23 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Joi 26 Ian - 16:37 | |
| Buna fetelor!Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre gelurile cu aspect mat?sau un finish care sa fie mat? |
|  | | joanna76

| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Joi 26 Ian - 18:44 | |
| | Al3xandra a scris: | | Buna fetelor!Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre gelurile cu aspect mat?sau un finish care sa fie mat? |
Am vazut k au la Janet, dar eu astept unul p care o sa mi-l aduca sormea de la Buc, cik e de la flormar, si e fain. |
|  | | Al3xandra

Numarul mesajelor: 16 Data de inscriere: 29/04/2011 Varsta: 23 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Joi 26 Ian - 22:11 | |
| |
|  | | joanna76

| Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Joi 26 Ian - 22:18 | |
| Nu ai ptr ce |
|  | | magdici

Numarul mesajelor: 62 Data de inscriere: 09/02/2011 Localizare: Piatra Neamt
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Sam 28 Ian - 21:52 | |
| Buna fetelor! Vreau sa-mi iau oja permanenta , dar clientele mele vor si picturi cu vopsea acrilica. Stie cineva daca peste oja permanenta se poate picta ? Si daca se poate cum se face? |
|  | | Anda luz

Numarul mesajelor: 68 Data de inscriere: 17/05/2011 Varsta: 23 Localizare: Focsani
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Lun 30 Ian - 17:11 | |
| | magdici a scris: | | Buna fetelor! Vreau sa-mi iau oja permanenta , dar clientele mele vor si picturi cu vopsea acrilica. Stie cineva daca peste oja permanenta se poate picta ? Si daca se poate cum se face? |
da . eu nu scap fara picturi la oja permanenta. asa ca aplic oja cu toti cei 3 pasi inclusiv topul. apoi degresez bine. pictez fara sa matuiesc, las sa se usuce bine si aplic inca un strat de top peste pictura. nu am avut probleme niciodata. am incercat sa si matuiesc. merge si asa...doar ca textura ojei permanente si a topului este asa..cauciucata.
incearca in ambele metode(cu si fara matuire ) si vezi cu care te impaci. pictura tine excelent sub topul de la oja permanenta. Succes :* |
|  | | magdici

Numarul mesajelor: 62 Data de inscriere: 09/02/2011 Localizare: Piatra Neamt
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Joi 2 Feb - 10:23 | |
| Multumesc de raspuns ! Am sa incerc sa matuiesc pt ca nu prea imi place cum iese picura pe suprafata lucioasa.M-am obisnuit pe matuit. |
|  | | lumyna

Numarul mesajelor: 3 Data de inscriere: 02/02/2012 Varsta: 17 Localizare: Craiova
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum 5 Feb - 18:57 | |
| tin mai mult tpsurile sau unghia facuta din gel? |
|  | | lumyna

Numarul mesajelor: 3 Data de inscriere: 02/02/2012 Varsta: 17 Localizare: Craiova
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Dum 5 Feb - 18:58 | |
| |
|  | | rocsanna86

Numarul mesajelor: 11 Data de inscriere: 04/03/2011 Varsta: 25 Localizare: Iasi
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Joi 9 Feb - 22:49 | |
| | rocsanna86 a scris: | fete.... cum dau jos niste flori din ceramica? sunt ''inecate'' in gel pe jumate mersi! |
help!! |
|  | | Yrolf
Numarul mesajelor: 19 Data de inscriere: 04/05/2011
 | Subiect: Re: intrebari si raspunsuri Vin 10 Feb - 0:13 | |
| | rocsanna86 a scris: | | rocsanna86 a scris: | fete.... cum dau jos niste flori din ceramica? sunt ''inecate'' in gel pe jumate mersi! |
help!! |
Păi altfel decât prin pilire nu cred că poţi!
Pila electrică ar fi cea mai indicată, dar dacă nu ai, eventual o pilă de 80 sau 100 grit! |
|  | | |
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |